اولویت جهاد دانشگاهی عرضه طرح های فناورانه ملی و بین المللی است

اولویت جهاد دانشگاهی عرضه طرح های فناورانه ملی و بین المللی است لینك بگیر: ساری- رئیس جهاد دانشگاهی اظهار داشت كه زمینه كاری انتخاب شده برای این نهاد عرضه طرح هایی با ارزش علمی و فناورانه است كه قابل عرضه در سطح ملی و بین المللی هم باشد.


به گزارش لینك بگیر به نقل از ایرنا حمیدرضا طیبی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی زیر نظر جهاد دانشگاهی مازندران اضافه كرد: یكی از اهداف تاسیس جهاد دانشگاهی در سال 59 نشان دادن توان كشور در تولید علم، فناوری و تجاری سازی آن است كه توانمندی های خوبی تا امروز در این حوزه كسب كرده ایم.
وی به برنامه ریزی جهاد دانشگاهی در استان های كشور برپایه مزیت های بومی استان یا نیازهای ملی اشاره نمود و ادامه داد: طرح نیمه كاره در جهاد دانشگاهی نداریم و حمایت استان ها هم در نتیجه دادن طرح ها مهم است.
وی به آغاز طرح های جهاد دانشگاهی استان مازندران در بحث سلامت همچون سلول درمانی، بیماری های سرطان و نازایی اشاره نمود.
رئیس جهاد دانشگاهی اظهار داشت: صحبت های اولیه جهت راه اندازی مركز تحقیقات سرطان با استانداری مازندران انجام شده است.
وی اظهار داشت: در بحث تولید كاغذ هم با استفاده از ضایعات برنج، گندم برای تولید خمیر كاغذ مرغوب و در بحث گردشگری استان هم جهاد دانشگاهی توانمندی های خوبی در حوزه گردشگری و علوم اجتماعی دارد.
طیبی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی بعنوان پایلوت توریسم در این استان اقداماتی دارد كه الگویی برای توسعه اكوتوریسم باشد.
وی از اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی در بحث زباله سوز و مشاوره و انتقال تكنولوژی در این حوزه برای مازندران اطلاع داد و اضافه كرد: كار پژوهشی ویژه جهاد دانشگاهی برای این استان در زمینه ریزجلبك ها بعنوان مواد غذایی ارگانیك است كه هم اكنون كارهای خوبی انجام شده و گزارشات آن اعلام خواهد شد.
به گزارش لینك بگیر به نقل از ایرنا تفاهم نامه همكاری با اولویت چهار محور بامداد امروز میان جهاد دانشگاهی كشور و استانداری مازندران به امضا رسید.
استاندار مازندران روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی زیر نظر جهاد دانشگاهی مازندران ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: مقرر است بر مبنای این تفاهم نامه ظرفیت جهاد دانشگاهی در خدمت پژوهش و نوآوری برای رفع نیازهای مازندران در مسیر توسعه قرار گیرد.
محمد اسلامی اضافه كرد: چهار محور و اولویت شامل كشاورزی و آبزی پروری، پسماند، گردشگری، سلامت، بهداشت و حقوق پزشكی در این تفاهم نامه عنوان شد كه امید است تبدیل به پروتكل و قراردادهای همكاری شود.
وی ادامه داد: دغدغه رشد و تعالی سبب دیده شدن مسائل، هدفمند شدن و نتیجه گرا شدن پژوهش ها می گردد و در این راستا جهت ارتقای تراز زندگی مردم همكاری همه دستگاه ها ضروری می باشد.
اسلامی اظهار داشت: نكته مهم در استان شناسایی طرح های صنعتی راكد و دلیل راكدن ماندن آنهاست و از 2 ماه گذشته چندین تیم مهندسی و صنعتی این زمینه ها را مطالعه كرده و گزارش های خویش را هفته جاری عرضه می دهند.
وی ادامه داد: تزریق پول تنها راه حل ركود نیست بلكه حمایت ها، راهگشایی ها و رایزنی ها لازم است تا از ظرفیت های فنی و مدیریتی و از خود صنعتگران هم استفاده نماییم.
استاندار مازندران ابراز امیدواری كرد: تا آخر سال تصویر اولیه و هسته های فنی و مدیریتی برای حضور در شهرك های صنعتی و راه حل ها با همكاری اداره كل صنعت، معدن و تجارت و فرمانداری ها برای برون رفت از ركود عرضه شود.
وی به تدوین بسته اقتصاد مقاومتی استان در 12 بند اشاره و تاكیدكرد: این بسته شامل پروژه های محوری است كه پیش از آخر سال در ستاد اقتصاد مقاومتی استان تصویب می گردد.
اسلامی اظهار داشت: توسعه با منابع دولتی اتفاق نمی افتد بلكه مشاركت و منابع مردمی و محیط آسوده برای نقش آفرینی كار آفرینان نیاز دارد.
وی اضافه كرد: در هدف كلان دولت تولید 40 هزار شغل جدید سهم استان در سال 97 است كه در میان 12 بند تقسیم بندی و هدفگذاری برای سال آینده خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی كشور بامداد امروز به همراه محمد اسلامی استاندار مازندران از واحدهای صنعتی زیر نظر این جهاد همچون مجموعه گردشگری چپكرود، سایت پرورش جلبك به منظور تغذیه دام و طیور و بازدید پروژه تولید خمیر كاغذ از ضایعات در این استان بازدید كرد.
7335/1899


5.0 / 5
4852
1396/12/12
23:44:54
تگهای خبر: وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی