متا از نخست وزیر هند پوزش خواست

متا از نخست وزیر هند پوزش خواست لینک بگیر: مدیر ارشد امور جهانی متا پلتفرمز در اطلاعیه ای اعلام نمود بابت محدود کردن موقت پستی از نارندرا مودی، نخست وزیر هند، در ماه جولای، از وزیر فناوری اطلاعات این کشور عذرخواهی کرده است.


به گزارش لینک بگیر به نقل از رویترز، جوئل کاپلان مدیر ارشد امور جهانی متا پلتفرمز در اینباره اظهار داشت: من به نمایندگی از متا، بابت خطای محدود کردن پست نخست وزیر مودی، از وزیر عذرخواهی کردم.
ماه گذشته، وزارت اطلاعات و فناوری هند بعد از آنکه فیسبوک موقتاً یکی از پست های مودی را محدود کرد، مدیران متا را احضار کرد.
متا اعلام نمود این پست به سبب یک خطای عملیاتی و بطور غیرعمدی مسدود شده است.
همچنین به نقل از یک مقام ارشد پلیس، پلیس شهر حیدرآباد در جنوب هند نیز مقابل «آرون سرینیواس»، مدیر «متا هند»، پرونده ای تشکیل داده است. این اقدام در پی انتشار ویدئوهایی در فیسبوک صورت پذیرفت که گفته می شود مودی را به روشی توهین آمیز به تصویر کشیده اند.
این ویدیوها هم زمان با دورانی منتشر شدند که مودی با بزرگترین موج اعتراضات تحت رهبری جوانان در هند طی بالاتر از یک دهه گذشته دست وپنج نرم می کرد. این اعتراضات در پی افشای اسناد مربوط به آزمون های سراسری شکل گرفت که به استعفای وزیر آموزش انجامید.
این وقایع قسمتی از تنش های اخیر میان متا و دولت مودی بر سر محتوای در رابطه با نخست وزیر است.
به گزارش رسانه های محلی، مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، بطور جداگانه بابت انتشار محتوای مربوط به سواستفاده جنسی از کودکان، محتوای دیپ فیک و سایر قصورهای عملیاتی در پلت فرم های این شرکت، از دولت هند عذرخواهی کرده بود.

به گزارش لینک بگیر به نقل از رویترز، جوئل کاپلان مدیر ارشد امور جهانی متا پلتفرمز در اینباره اظهار داشت: من به نمایندگی از متا، بابت خطای محدود کردن پست نخست وزیر مودی، از وزیر عذرخواهی کردم.ماه گذشته، وزارت اطلاعات و فناوری هند بعد از آنکه فیسبوک موقتاً یکی از پست های مودی را محدود کرد، مدیران متا را احضار کرد.متا اعلام نمود این پست به سبب یک خطای عملیاتی و بطور غیرعمدی مسدود شده است.همچنین به نقل از یک مقام ارشد پلیس، پلیس شهر حیدرآباد در جنوب هند نیز مقابل آرون سرینیواس ، مدیر متا هند ، پرونده ای تشکیل داده است. این اقدام در پی انتشار ویدئوهایی در فیسبوک صورت پذیرفت که گفته می شود مودی را به روشی توهین آمیز به تصویر کشیده اند.این ویدیوها هم زمان با دورانی منتشر شدند که مودی با بزرگترین موج اعتراضات تحت رهبری جوانان در هند طی بالاتر از یک دهه گذشته دست وپنج نرم می کرد.

منبع:

0.0 / 5
10
1405/05/16
14:36:10
تگهای خبر: شركت , فناوری , فیسبوك , لینك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی ، آخرین اخبار و آموزش های سئو و بک لینک را در لینک بگیر دنبال کنید