آیا مصرف کاکائو می تواند از پیر شدن جلوگیری کند؟

آیا مصرف کاکائو می تواند از پیر شدن جلوگیری کند؟ به گزارش لینک بگیر پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود کوشش می کنند نقش کاکائو را در کاهش پیری به دقت ارزیابی کنند و یک پاسخ قطعی در این مورد عرضه کنند.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی "دانشگاه آگوستا" (Augusta University)، این مبحث که آیا مصرف کاکائو که سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است، از سلول های ما در مقابل صدمه ها محافظت می کند یا خیر، پرسشی است که دانشمندان می خواهند به صورت قطعی به آن پاسخ دهند.
به قول دکتر "یانبین دانگ" (Yanbin Dong)، متخصص ژنتیک و قلب "کالج پزشکی جورجیا" (MCG)، آنها پاسخ خویش را در خون ۶۰۰ شخص ۶۰ سال به بالا جستجو می کنند که در بزرگترین آزمایشی شرکت کرده که تابحال برای ارزیابی تأثیر کاکائو و یک مولتی ویتامین متداول در کاهش خطر بیماری های قلبی، سکته، سرطان و سایر بیماری ها انجام شده است.
پژوهشگران در این آزمایش معروف به "COSMOS"، داده های در ارتباط با ۲۱۴۴۴ زن و مرد را جمع آوری کردند تا تأثیر کاکائو و مولتی ویتامین را بر مشکلات متداول سلامتی که با بالا رفتن سن افزایش می یابند، بررسی نمایند.
دانگ به تازگی، سه میلیون دلار از "موسسه ملی سلامت" (NIH) دریافت کرده است تا تجزیه و تحلیل دقیقی را در مورد عوامل التهابی و تغییرات ژنتیکی در رابطه با پیری انجام دهد و به بررسی این مورد بپردازد که آیا مصرف کاکائو می تواند این عوامل را کم کند یا خیر.
دانگ اظهار داشت: محصولات تولیدشده با کاکائو، به خاطر افزایش تقاضا و علاقه به خصوصیت ضد پیری آنها، به مواد غذایی پرمصرفی تبدیل گشته اند.
باآنکه در کشت سلولی، مدلهای حیوانی و حتی بعضی از پژوهش های انسانی، شواهدی در مورد قدرت ضد التهابی کاکائو وجود دارد اما هنوز آزمایش های تصادفی در مقیاس گسترده انجام نشده اند. در مورد این مورد باید پژوهش های علمی انجام شوند که در آنها، تعداد زیادی از شرکت کنندگان به صورت تصادفی دارونما یا درمان متفاوتی را دریافت می کنند.
دانگ تصریح کرد: شواهد محکمی وجود ندارد که نشان دهد مولتی ویتامین ها که متداول ترین انواع مکمل ها هستند و ارتباط گسترده ای با کاهش خطر سرطان دارند، در این حوزه سودمند باشند.
وی ادامه داد: باید شواهد علمی محکمی پشت آن گزینه ای وجود داشته باشد که ما برای بهبود سلامت خود انتخاب می نماییم. ما می خواهیم این مورد را اثبات یا رد نماییم. آزمایش COSMOS به ما امکان می دهد تا این کار را انجام دهیم.
دانگ و همکارانش در این پژوهش، افزایش سن و سن بیولوژیکی را به صورت خاص مورد بررسی قرار می دهند. سن بیولوژیکی به جای در نظر گرفتن سال تولد، عوامل مهمی مانند ژنتیک و سبک زندگی را در نظر می گیرد که بر عملکرد و سلامتی اثر می گذارند. پژوهشگران قصد دارند اقدامات بیشتری مانند آزمایش فشار خون و بررسی عملکرد شناختی را در مورد پیری انجام دهند.
دانگ طی آزمایش COSMOS، عاملهای مهم پیش التهابی و ضد التهابی را در خون شرکت کنندگانی که کاکائو، مولتی ویتامین یا هر دو را مصرف می کنند، مورد بررسی قرار خواهد داد. همینطور مقرر است که دانگ، تجزیه و تحلیل ژنتیکی پیچیده و گسترده ای را در ارتباط با افزایش سن انجام دهد.
فرضیه اصلی پژوهشگران این است که مکمل کاکائو می تواند پیری و التهاب را کم کند و در نتیجه به کاهش بیماری های قلبی-عروقی هم کمک نماید که در ۶۵ سالگی به بالا شیوع می یابند.
شکلات تلخ معمولاً به خاطر مزایای آن برای سلامتی، بعنوان یک منبع خوب و طبیعی از آنتی اکسیدان در نظر گرفته می شود. به قول دانگ، مصرف شکلات تلخ می تواند به کاهش کلسترول، فشار خون و افت شناختی و همینطور افزایش واکنش ایمنی نسبت به مهاجمانی مانند کروناویروس کمک نماید.




منبع:

1400/06/24
14:17:58
0.0 / 5
203
تگهای خبر: تولید , دانش , سایت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی