رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران:
حکمرانی داده از برنامه های اصلی دولت چهاردهم است
به گزارش لینک بگیر، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تکیه بر ضرورت برقراری حکمرانی داده، اظهار داشت: تا وقتی که ارتباط پایگاههای داده برقرار نشود و شفافیت بر مبنای داده شکل نگیرد، نمی توان شاهد توزیع عادلانه ثروت و خدمت در جامعه باشیم.
به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا، مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان سازمان فناوری اطلاعات ایران و سازمان ثبت احوال با حضور دکتر محمد محسن صدر، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و هاشم کارگر رئیس سازمان ثبت احوال کشور برگزار گردید. دکتر صدر در این نشست ضمن اشاره به تحولات اساسی رخ داده در سازمان ثبت احوال و تلاشهای دکتر کارگر در سالهای گذشته اظهار نمود: روند هوشمند سازی و ارائه سروس های الکترونیک در این سازمان کاملا مشهود است و با این روند سرویسهای مختلف با سهولت بیشتری در دسترس کاربران قرار می گیرد.
وی همچون وظایف سازمان فناوری اطلاعات ایران را عرضه آسان خدمات به کاربران دانست و اظهار داشت: در دولت چهاردهم حکمرانی داده مورد تأکید ویژه قرار دارد با تحقق این مهم، شاهد شفافیت بر مبنای داده ها و تقسیم عادلانه ثروث و خدمت در جامعه باشیم و این موارد به توسعه دولت الکترونیک و دولت هوشمند گره خورده است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران همینطور خاطرنشان کرد: در این سال ها تاحد هوبی در زمینه دولت الکترونیک رشد داشته و بسمت اجرای دولت هوشمند گام برداشته ایم.
وی خاطر نشان شد: در واقع در برنامه هفتم تکلیف داریم که به سمتی حرکت نماییم تا سالانه 20 درصد خدمات دستگاههای اجرایی هوشمند عرضه شود.
صدر، سازمان ثبت احوال را یکی از دستگاههای پیشرو در عرضه خدمات هوشمند و الکترونیک برشمرد و اضافه کرد: هم اکنون تعداد کاربران پنجره واحد دولت هوشمند از ۶۲ میلیون نفر عبور کرده که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده که می توان گفت حدودا هیچ درگاه داده ای با این میزان کاربر در کشور نداریم و این پنجره بستری مناسب برای عرضه خدمات تمامی دستگاه ها به حساب می آید.
معاون وزیر ارتباطات ضمن اشاره به تأکید وزارت ارتباطات بر عرضه خدمات باکیفیت به مردم، اظهار نمود: اقدامات جدیدی هم در دستور کار است که همچون آنها میتوان به نرم افزار جامع "ایران من" اشاره نمود که بستری برای عرضه تمام خدمات دولت خواهد بود و امکان نظارت واحد بر سرویس ها را مهیا می کند و در نهایت به رضایت بندی حداکثری مردم از حکمرانی داده منجر خواهد شد.
او همینطور به عرضه خدمات بر مبنای موقعیت مکانی کاربران (GNAF) اشاره نمود و اظهار داشت: از جانب ریاست محترم جمهور و وزیر محترم ارتباطات هم تأکید بسیاری برای عرضه این خدمات و تکمیل سریعتر این طرح وجود دارد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در ادامه از طرح "ابر دولت" یاد کرد و اضافه کرد: در این قالب شاهد میزبانی سرویسهای مختلف دستگاه ها خواهیم بود چونکه بعضی از دستگاه ها تخصص و زیرساخت موردنیاز برای میزبانی سیستم های خویش را ندارند و با تحقق این مهم، بحث امنیت اطلاعات هم به طور متمرکز و جدی تری در دستور کار قرار می گیرد.
صدر ضمن اشاره به تفاهمنامه امضا شده با سازمان ثبت احوال اظهار داشت: احراز هویت بشکل یکپارچه از راه پنجره دولت هوشمند صورت خواهد گرفت و در این حوزه همکاری با سازمان ثبت احوال تأثیر بسزایی خواهد داشت. او اضافه کرد: امکان ارائه خدمات در پنجره دولت هوشمند بر مبنای موقعیت مکانی افراد فراهم گشته است و هم اکنون کاربران خدمات دستگاههای محل سکونت را بسیار آسانتر دریافت می کنند.
منبع: linkbegir.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب