جزئیات جدید از تلاش ناموفق برای خرابکاری در شبکه ارتباطی در روز انتخابات

جزئیات جدید از تلاش ناموفق برای خرابکاری در شبکه ارتباطی در روز انتخابات به گزارش لینک بگیر، همزمان با کوشش برای پایداری اینترنت و به صورت کلی شبکه ارتباطی کشور در روز انتخابات، اقداماتی هم برای ایجاد خلل در روند برگزاری انتخابات انجام شد که اخیرا رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جزئیات جدیدی در این حوزه اعلام نموده است.



به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا، هفته گذشته دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار شد که در جریان برگزاری آن تلاش بسیاری در زمینه پایداری ارتباطات در نقاط شهری و روستایی توسط متخصصان و مسؤلان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد.

به طور مثال بیشتر از ۲۰۰ نفر از متخصصان حوزه ارتباطات در وزارت کشور برای ایجاد پایداری سامانه های انتخابات، به صورت شبانه روزی درحال تلاش بودند و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم با حضور در اتاق وضعیت ستاد انتخابات در وزارت کشور بر پایداری شبکه ارتباطی کشور نظارت کردند؛ اما در کنار همه تلاشهای انجام شده اقداماتی هم برای ایجاد خلل در روند برگزاری انتخابات انجام شد و عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- از خنثی کردن بیشتر از ۲۰ مورد خرابکاری ارتباطی در روز انتخابات اطلاع داد.

او در رابطه با این مورد توضیح داد: در روز رای گیری بیشتر از ۲۰ مورد کوشش برای خرابکاری داشتیم تا شبکه ارتباطی گرفتار بحران شود اما تمامی اینها کشف و برخورد شد حتی یک مورد داشتیم که یک و نیم متر حفاری برای رسیدن به کابل فیبر نوری کردند ولی کشف و خنثی شد.

موضوعی که اخیرا امیر محمد زاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- جزئیات و تصاویری از کوشش برای ایجاد خلل در شبکه ارتباطی کشور اعلام و منتشر نموده است.

وی در تشریح سه نمونه از ۲۰ تلاش خرابکاری ناکام در جهت صدمه به زیرساخت ارتباطی انتخابات کشور با انتشار پستی در شبکه اجتماعی داخلی اظهار نمود: حفر زمین به عمق یک ونیم متر پیش از انتخابات و آماده کردن شرایط جهت قطع فیبرنوری در روز انتخابات یکی اقدام های خرابکارنه بود.



رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دومین خرابکاری را برش لوله محافظ و فیبرنوری آن، یک روز پیش از انتخابات اعلام نمود.

لاجوردی افزود: سومین مورد هم در ارتباط با شناسایی فردی بود که در روز انتخابات با اره با هدف برش فیبرنوری در راه قرار داشت.



البته در کنار موارد گفته حملات سایبری گوناگونی هم در این ایام انجام شد و سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در این حوزه اظهار داشت: امنیت انتخابات یکی از برنامه های اصلی دشمن در انتخابات اخیر بود و دشمن در روزهای انتخابات یک عملیات پیچیده و ترکیبی در حوزه سایبری طراحی نموده بود که شامل سه حوزه شبکه، سامانه و نظارت بود اما با هوشمندی مرکز ملی فضای مجازی بعنوان فرمانده امنیت سایبری کشور و مبادرت به موقع نهادهای تأمین کننده امنیت سایبری کشور پیش از برگزاری انتخابات، اغلب موارد خنثی شد؛ البته در روز انتخابات هم تلاشهای مختلف دشمن برای اختلال در فرایند برگزاری انتخابات از راه حملات سایبری هم مهار گشت.

به صورت کلی بنابر اظهارات مسؤلان در یک ماهه منتهی به انتخابات شاهد نزدیک به ۲۰۰ حمله از انواع و اقسام حملات در حوزه سایبری، از کوچک و بزرگ بودیم. در این زمان شاهد ۴ یا ۵ حمله بزرگ بودیم که در قسمت امنیتی وزارت اطلاعات و وزارت ارتباطات و پدافند غیرعامل با تقسیم کاری که انجام شده بود، قسمتهایی از آنرا کنترل و دفع کردند. سایر حملات هم توسط کار بسیجی که متخصصان وزارت ارتباطات انجام دادند به خوبی کنترل و بی اثر شد؛ البته طبق اعلام در شش ماه گذشته دستکم ۱۰۰ حمله DDos صورت گرفت که عموما هم خارجی و با هدف قطع خدمات رسانی و سرویس دهی به شهروندان انجام شده بود که خوشبختانه، آمادگی وزارت ارتباطات، توانست پایداری و استمرار خدمات رسانی در شبکه را حفظ کند.




1402/12/20
09:17:07
0.0 / 5
257
تگهای خبر: ارتباطات , ارتباطات و فناوری اطلاعات , اینترنت , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی