ثبت ركورد جدید در صنعت فضایی؛

پرتاب موفق 3 ماهواره ایرانی با ماهواره بر سیمرغ

پرتاب موفق 3 ماهواره ایرانی با ماهواره بر سیمرغ به گزارش لینک بگیر، سه ماهواره ایرانی با نام های مهدا، کیهان ۲ و هاتف ۱ برای اولین بار همزمان با ماهواره بر سیمرغ به فضا پرتاب شدند و در مدار ۴۵۰ کیلومتری قرار گرفتند.



به گزارش لینک بگیر به نقل از مهر، روز یکشنبه، هشتم بهمن ماه، ماهواره بر سیمرغ که توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شده است، ماهواره مهدا و دو نانو ماهواره کیهان ۲ و هاتف ۱ را از پایگاه امام خمینی (ره) با موفقیت در مدار بیضوی با ارتفاع کمینه ۴۵۰ کیلومتر و ارتفاع بیشینه ۱۱۰۰ کیلومتری زمین تزریق کرد.
ماهواره مهدا ماهواره ای تحقیقاتی است که مراحل طراحی، ساخت، تجمیع و آزمون آن در پژوهشگاه فضایی ایران انجام شده است و نانوماهواره های کیهان ۲ و هاتف ۱ هم توسط شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) طراحی و آماده پرتاب شده اند.
ماهواره مهدا


ریز ماهواره کیهان ۲

ریز ماهواره هاتف ۱

این برای اولین بار است که متخصصان فضایی سه ماهواره داخلی را همزمان با ماهواره بر بومی در مدار قرار می دهند.
ماهواره مهدا، یک ماهواره ۳۲ کیلوگرمی از سری ماهواره های سبک وزن پژوهشگاه فضایی ایران است که به منظور آزمایش زیرسامانه های توسعه یافته ماهواره ای طراحی و ساخته شده اند.
مأموریت اصلی این ماهواره، بررسی صحت عملکرد ماهواره بر سیمرغ در تزریق چندگانه محموله های فضایی در مدار پایین زمین و ارزیابی عملکرد بعضی از طراحی های جدید و قابلیت اطمینان فناوری های بومی در فضا است.
نانو ماهواره کیهان ۲، از سری ماهواره های مکعبی شرکت صاایران با وزن کمتر از ۱۰ کیلوگرم است که برای اثبات فناوری موقعیت یابی فضاپایه طراحی و ساخته شده است و امکان تعیین موقعیت را به صورت بومی و مستقل از سامانه های موقعیت یابی جهانی، برای گیرنده های زمینی فراهم می آورد.
در این ماهواره، از زیرسامانه تعیین و کنترل وضعیت به منظور نشانه روی پایدار و دقیق به سمت زمین، استفاده شده است.
نانو ماهواره هاتف ۱ نیز، از سری ماهواره های مکعبی شرکت صاایران با وزن کمتر از ۱۰ کیلوگرم به منظور اثبات فناوری مخابرات باند باریک با کاربرد اینترنت اشیا است.
این ماهواره بعنوان نسخه آزمایشی اول از مجموعه ماهواره های منظومه ماهواره ای شهید سلیمانی، به فضا پرتاب شده است.
بنا به این گزارش، ماهواره بر سیمرغ یک، ماهواره بر سوخت مایع دو مرحله ای است که در هفتمین پرتاب تحقیقاتی خود توانست با تزریق چندگانه ماهواره ها، دریچه ای جدید به روی پرتاب های فضایی کشور باز کند.


منبع:

1402/11/09
09:59:59
0.0 / 5
284
تگهای خبر: اینترنت , تحقیقات , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی