آزمایش های هند برای انجام جاه طلبانه ترین ماموریت فضایی

آزمایش های هند برای انجام جاه طلبانه ترین ماموریت فضایی لینک بگیر: «سازمان پژوهش های فضایی هند»، آزمایش های مورد نیاز را برای آماده سازی اولین ماموریت سرنشین دار هند به فضا از سر گرفته است.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، جاه طلبانه ترین ماموریت هند بعد از تأخیرهای پیش آمده، به آرامی باردیگر جای خودرا پیدا می کند.
«سازمان پژوهش های فضایی هند»(ISRO) که آژانس فضایی ملی هند است، روز هفتم فوریه یک مجموعه از آزمایش های مورد نیاز را برای تکمیل روش ها و سخت افزار برنامه پرواز فضایی سرنشین دار خود موسوم به «گاگانیان»(Gaganyaan) از سر گرفت. این سازمان روز هشتم فوریه در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت که آژانس فضایی با نیروی دریایی هند برای بیرون آوردن یک ماژول سرنشین دار ساختگی از یک استخر بسته همکاری می کند.
این آزمایش ها در مرکز آزمایش «Water Survival Test Facility» متعلق به نیروی دریایی هند در شهر کوچی که پیش تر کوچین نامیده می شد، انجام می شوند که شهری در جنوب غربی هند است. بگفته سازمان پژوهش های فضایی هند، این تاسیسات پیشرفته، شرایط مختلف دریا، شرایط محیطی و روز و شب را شبیه سازی می کند.
سازمان پژوهش های فضایی هند مدت هاست که سخت افزار مورد نظر برای پرواز فضانوردان در ماموریت های گاگانیان را آزمایش می کند. این سازمان در سال ۲۰۱۴ به آزمایش پرتابگر و در سال ۲۰۱۸ قبل از همه گیری کروناویروس، به بررسی سیستم توقف پرتاب و فرار خدمه پرداخت و آموزش فضانوردان را تأیید کرد. سازمان پژوهش های فضایی هند در سال ۲۰۲۱ به آزمایش موتورها، تقویت کننده های موشک سوخت جامد و چتر نجات پرداخت.
دانشمندان طی تازه ترین آزمایش ها که در یک محیط کنترل شده در کوچی انجام شدند، عملیاتی را برای بیرون آوردن ماژول و خدمه آن بعد از افتادن در اقیانوس در آخر ماموریت آغاز نموده اند. بگفته سازمان پژوهش های فضایی هند، دانشمندان هم اکنون از مدلی به نام «مدل بازیابی ماژول خدمه»(CMRM) استفاده می نمایند که جزییات واقعی مانند جرم، ابعاد و مرکز ثقل را هنگام برخورد روی آب شبیه سازی می کند.


سازمان پژوهش های فضایی هند اظهار داشت که این آزمایش ها، گروههای نجات و خدمه پرواز را آموزش می دهند تا هنگام ورود مجدد و فرود برای تکمیل ماموریت مداری گاگانیان، با هماهنگی کار کنند. ناسا نیز ۹ آزمایش مشابه را با بهره گیری از مدل ساختگی کپسول «اوریون»(Orion)، قبل از دریافت گواهی برای بیرون آوردن کپسول واقعی از اقیانوس آرام بعد از فرود ماموریت بدون سرنشین «آرتمیس۱»(Artemis 1) در دسامبر گذشته انجام داد.
برای هند، گاگانیان اولین ماموریت برنامه پرواز فضایی سرنشین دار است که در سال ۲۰۰۷ با هدف توسعه فناوری بومی شایسته ماموریت های سرنشین دار شروع شد. گاگانیان در صورت موفقیت، اولین ماموریت سرنشین دار هند به فضا را رقم خواهد زد و این کشور را بعد از آمریکا، روسیه و چین در رتبه چهارم قرار خواهد داد.
در هر حال، این موفقیت یک سال به تاخیر می افتد. سازمان پژوهش های فضایی هند پیش تر یک ماموریت سرنشین دار را در دسامبر ۲۰۲۱ مدنظر قرار داده بود که سپس، به اوت ۲۰۲۲ به نشانه ۷۵ سال استقلال هند تغییر یافت. با این وجود، «شری سومانات»(Shri. Somanath)، رییس آژانس فضایی، در ژوئن ۲۰۲۲ ماموریت را بار دیگر به سبب نگرانی های ایمنی به تعویق انداخت. تازه ترین بیانیه نشان میدهد که پرتاب خدمه در اواخر سال ۲۰۲۴ صورت خواهد گرفت.
سازمان پژوهش های فضایی هند در گذشته گفته بود که قبل از فرستادن انسان به فضا، دو پرواز بدون خدمه را به مدار پایین زمین با بهره گیری از تجهیزات گاگانیان انجام خواهد داد و حداقل یکی از آنها، یک ربات انسان نما را به عنوان محموله حمل خواهدنمود. این پروازها که بمنظور اعتبارسنجی فناوری و پرتابگر ماموریت طراحی شده اند، مقرر است در اواخر سال ۲۰۲۳ و نیمه نخست سال ۲۰۲۴ انجام شوند.
سازمان پژوهش های فضایی هند در آخرین اطلاعیه خود اعلام نمود که مراحل عملیاتی برای کوشش های بیرون آوردن ماژول هنوز نهایی نشده اند. این آژانس فضایی، نیاز به آزمایش های زیاد را به بیرون آوردن ایمن خدمه نسبت داد که گام نهایی برای انجام شدن هر پرواز فضایی موفقیت آمیز انسانی بشمار می رود.
این سازمان اظهار داشت که کوشش های انجام شده برای بیرون آوردن خدمه و ماژول ماموریت گاگانیان، توسط نیروی دریایی هند و با مشارکت چندین سازمان دولتی دیگر صورت خواهد گرفت که در این ماموریت دخیل هستند.
سازمان پژوهش های فضایی هند اشاره کرد که به زودی می خواهد آموزش پرواز را به خدمه خود در همان مرکز آزمایشی در کوچی عرضه نماید. بگفته این سازمان، مرکز آزمایشی شهر کوچی، زیرساختی برای آموزش واقعی دارد تا خدمه را برای روش های فرار تحت شرایط مختلف شبیه سازی شده همچون سقوط تقویت کند.




منبع:

1401/11/24
11:48:46
0.0 / 5
359
تگهای خبر: بازی , دانش , سخت افزار , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی