ثبت ۲ رکورد تاریخی با انجام یک آزمایش در ایستگاه فضایی بین المللی

ثبت ۲ رکورد تاریخی با انجام یک آزمایش در ایستگاه فضایی بین المللی فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین المللی برای بار دوم موفق به برداشت فلفل های چیلی در فضا شدند.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از بی ای، فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی که طی یک آزمایش برای نخسین بار موفق به پرورش فلفل های چیلی در فضا شده بودند حالا برای دومین بار موفق به برداشت این فلفل های چیلی و تهیه غذا با آنها شدند.
فضانوردان با انجام این آزمایش ناسا که شامل رشد و برداشت فلفل چیلی در فضا بود، دو رکورد جهانی را ثبت کردند. اولین رکورد برای رشد محصولی در فضا که توسط آن تعداد زیادی از فضانوردان از آن در فضا تغذیه کرده اند بود و دیگری، رکورد انجام طولانی ترین آزمایشی که تا حالا در ایستگاه فضایی بین المللی(ISS) انجام شده، است.
این دومین باری است که فلفل های چیلی در فضا رشد کرده اند. سایت بیزینس اینسایدر در ماه نوامبر گزارش داد که خدمه ایستگاه فضایی بین المللی برای نخستین بار از آنها برای تهیه تاکو(غذای مکزیکی)، گوشت بریان با تورتیا و سبزیجات بهره برده اند.


"مت رومین"(Matt Romeyn) محقق ارشد آزمایش فلفل در گفتگو با سایت بیزینس اینسایدر اظهار داشت که گروه تولید این محصول در ناسا انتظار نداشتند به این دو رکورد دست یابند.
بگفته رومین بااینکه برداشت فلفل چیلی در فضا در مقایسه با آزمایش های زمینی کمی با تاخیر صورت گرفت اما فضانوردان در نهایت موفق شدند. فضانوردان در آزمایشی موسوم به "Plant Habitat-۰۴" به رشد فلفل در فضا پرداخته بودند. مدتی پیش خدمه ایستگاه فضایی بعد از ماه ها، ثمره کوشش های خودرا که یکی از آنها رشد این فلفل ها بود، دیدند. آزمایش پرورش فلفل یکی از پیچیده ترین آزمایشات رشد محصولات کشاوزی در فضا تا به امروز است چونکه دوره رشد این محصول طولانی بوده و قبل از رشد نیاز به گرده افشانی داشته است.
رومین اظهار داشت: با این آزمایش توانستیم کاری نماییم که تعداد بیشتری از فضانوردان فرصت بررسی این فلفل ها را داشته باشند و علاوه بر فضانوردان ماموریت کرو-۲ فضانوردان ماموریت کرو-۳ نیز این فرصت را داشتند.
"مت رومین"(Matt Romeyn) محقق اصلی آزمایش PH-۰۴ پیش تر و در ماه مه اظهار داشته بود: این آزمایش به سبب جوانه زنی طولانی و زمان رشد این محصول یکی از آزمایش های پیچیده رشد گیاه در ایستگاه فضایی است. فلفل سرشار از ویتامین C و سایر مواد مغذی است. ویتامین C آنها حتی از برخی مرکبات نیز بیشتر است. این موارد موجب می شود فلفل یک گزینه عالی برای آزمایش در ایستگاه فضایی باشد. پرورش سبزیجات رنگی در فضا می تواند مزایای طولانی مدت خوبی بر سلامت جسمی و روانی فضانوردان داشته باشد.
رومین اضافه کرد: برای آزمایش اخیر، ابتدا انتظار می رفت که فلفل ها طی مدت ۱۲۰ روز رشد کنند. با این وجود، آنها در نهایت طی مدت ۱۳۷ روز رشد کردند و این طولانی ترین آزمایش در فضا بود. رکورد طولانی ترین آزمایش قبلی در سال ۲۰۱۶ و متعلق به رشد "گل های آهاری"(zinnia flowers) طی مدت ۹۰ روز بود.


بعد از برداشت فلفل چیلی، بنظر می رسد تاکو محبوب ترین وعده غذایی فضانوردان در فضا باشد. کایلا بارون فضانور ماموریت کرو-۳ اسپیس ایکس بتازگی در حساب کاربری خود در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و اینستاگرام تصاویری از فضانوردان که درحال خوردن این تاکوها بودند، منتشر نمود. بارون با انتشار این تصاویر نوشت: به لطف این فلفل ها ما توانستیم تاکوی لذیذی را تهیه نماییم.
بذرها شامل بذر فلفل تند سبز هَچ(Hatch chile pepper) اسپانیولا نیومکزیکو با تندی متوسط بودند. این فلفل یکی از معدود گونه هایی است که افراد بطور معمول آنرا وقتی سبز و بعدها که به رنگ قرمز در می آید، مصرف می کنند. در آزمایش های زمینی این فلفل ها مناسب بودن خود جهت استفاده در محیط های کنترل شده را نشان دادند.
بگفته رومین، فلفل ها تند بودند. او اظهار داشت: نشانه ها حاکی از آنست که تعدادی از فلفل ها تندتر از حد انتظار بوده اند که البته این امر باتوجه به تاثیر ناشناخته ای که ریزگرانش می تواند بر سطوح کپسایسین فلفل ها داشته باشد، عجیب نیست.
کپسایسین یا کاپسِی سین(Capsaicin) ماده ای شیمیایی تند موجود در فلفل های چیلی است که گیاهانی از سرده کپسیکوم می باشند. این ماده در فلفل های تند(سبز و قرمز) یافت می شود. علت اصلی تند بودن فلفل ها همین ماده است و خوردن آن موجب افزایش دمای بدن و احساس گرمی می شود.
ناسا اظهار داشت: بعد از آزمایش موفقیت آمیز فلفل در فضا و رشد این محصول، محصول بعدی که می خواهیم رشد دهیم گوجه فرنگی گیلاسی و آزمایش انواع جدیدی از سبزیجات برگ دار است.
رومین در این زمینه اظهار داشت: زمانی که ما آزمایش پرورش فلفل در فضا را شروع کردیم می دانستیم که کشت فلفل در فضای ریزگرانش فضا کار آسانی نیست اما این آزمایش نشان داد که ما در راه درستی برای تولید محصولات فضایی قرار داریم.


او افزود که هدف این آزمایش ها تولید یک محصول پایدار و مناسب برای ماموریت های طولانی مدت آینده همانند سفر به ماه و در نهایت مریخ است.
ناسا بتازگی چالشی تازه برگزار کرده بود و در آن از سازمان ها و افراد جامعه خواسته بود تا جالب ترین ایده های خود در مورد نحوه ی تغذیه فضانوردان در ماموریت های فضایی را عرضه کنند.
ناسا در قالب چالش "غذای فضای عمیق"(Deep Space Food) از آشپزها، مشاغل کوچک و دانش آموزان دعوت کرد تا ایده هایشان در مورد تولید غذا برای فضانوردان را به اشتراک گذارند و برای گروههای برنده جایزه ۲۵ هزار دلاری در نظر گرفته شد.
تعدادی از ایده های برگزیده شامل مواردی چون: رشد ریزجلبک در فضا و خشک کردن آنها و استفاده بعنوان اسنک های ترد، تولید غذا از سلول حشرات بجای استفاده از گوشت، ایجاد یک سیستم همزیستی از جلبک، مخمر، قارچ و گیاهانی که در خاک مصنوعی چاپ سه بعدی شده رشد می کنند، سیستم فتوسنتز مصنوعی و سیستمی که از پلاستیک و ضایعات زیستی بعنوان منبع کربن برای تولید محصول استفاده می نمایند، بود.



1400/09/16
12:49:09
0.0 / 5
494
تگهای خبر: اینستاگرام , تولید , دانش , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی