نگرانی از شبیه سازی بیش از اندازه واقعی سقوط جت جنگنده!

نگرانی از شبیه سازی بیش از اندازه واقعی سقوط جت جنگنده! لینک بگیر: شبیه سازی بیش از اندازه واقعی سقوط یک جت جنگنده در آمریکا موجب نگرانی شده و نیروی هوایی ارتش آمریکا در این زمینه توضیحاتی ارائه داد.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، در تاریخ ۲۲ مه ۲۰۲۱، قطع شدن ارتباطات رادیویی و رهگیری یک هواپیمای جنگنده خبرساز شد و نیازی به گفتن نیست که همه کسانی که از این مساله باخبر شدند، نگران و مضطرب شدند.
داستان از این قرار بود که دو هواپیمای جنگنده در حال تمرین و انجام مانور بودند و طی این تمرین خبر از برخورد در هوا دادند. یک جنگنده گزارش داد که با هواپیمای راهبر پروازی خود برخورد کرده و در حال سقوط به سمت غرب است.
مکالمات رادیویی بیشتری که توسط رسانه ها بدست آمد، حاکی از این بود که جنگنده موسوم به "وایپر ۱۲" با هواپیمای راهبر پروازی خود در هوا برخورد کرده و مجبور به فرود اضطراری شده است. همین طور خلبان جنگنده دیگر مجبور به اجکت کردن و بیرون آمدن از هواپیما شده است.
با این حال سرگرد "مارک گراف" سخنگوی امور تمرین نیروی هوایی در اطلاعیه ای اعلام نمود که که هیچ سقوط و تصادفی رخ نداده است و این مکالمات رادیویی متعلق به یک تمرین بسیار واقع گرایانه است که در آن برخورد دو هواپیمای جنگنده شبیه سازی شده است.
این تمرین همین طور شبیه سازی واکنش سریع تیم های عملیاتی را شامل می شد. اما سردرگمی و ترس ناشی از این واقعیت بود که هیچ اعلانی در خصوص انجام این تمرین و مانور انجام نشده بود.
در نهایت خوشبختانه معلوم شد که هیچ جای نگرانی در این مورد وجود ندارد. با این وجود، تمرینات نظامی گاهی اوقات می توانند بدترین حالت را داشته باشند، همانطور که در حادثه غرق شدن زیردریایی اندونزی در ماه گذشته شاهد آن بودیم. ماه گذشته یک زیردریایی متعلق به اندونزی که در حال انجام یک تمرین نظامی بود، ابتدا گم شد و پس از چند روز جستجو مشخص شد که در اعماق دریا غرق شده و همه ۵۳ خدمه آن جان باخته اند.
البته این حادثه یک استثناء بود، چونکه تمرینات نظامی، خصوصاً تمریناتی که شامل هواپیماهای جنگنده است، به خوبی برنامه ریزی شده و اجرا می شوند.
البته نباید از این واقعیت چشم پوشی کرد که حوادث مربوط به هواپیماهای نظامی گاهی اتفاق می افتند و در بعضی موارد منجر به کشته شدن خلبانان شده اند.
همچنین باید توجه داشت که یک خلبان از اجکت کردن و بیرون آمدن فوری خلبان از جت جنگنده تا حد ممکن باید خودداری کند، چونکه این فرایند، خلبانان را در معرض خطر جدی لطمه دیدگی مانند لطمه جدی به هر دو شانه و احتمالاً شکستن استخوان های شانه قرار می دهد. علاوه بر این، پاها یا دست ها در صورت کامل جمع نشدن می تواند به قسمت کابین خلبان برخورد کرده و فوراً قطع شود!




منبع:

1400/03/03
09:11:34
0.0 / 5
972
تگهای خبر: ارتباطات , رایانه , وب
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی