امكان دسترسی به اینترنت افزایش یافت

امكان دسترسی به اینترنت افزایش یافت لینك بگیر: سرانه دسترسی كاربران ایرانی به اینترنت طی چهار سال گذشته از رشد ۳۵ برابری برخوردار بوده و به ۳۵ كیلوبیت بر ثانیه افزایش یافته است.


طبق آمار ارائه شده توسط سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت كشور، اقدامات انجام‌شده در چهار سال گذشته در حوزه توسعه دسترسی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات باعث شده تا ضریب نفوذ مشتركان فعال تلفن همراه به ۱۰۱.۰۵ درصد و تعداد مشتركین پهن‌باند سیار نیز تا پایان آذرماه سال ۱۳۹۵ به بیش از ۲۷ میلیون نفر برسد. همچنین سرانه دسترسی كاربران ایرانی به اینترنت طی چهار سال گذشته از رشد ۳۵ برابری برخوردار و به ۳۵ كیلوبیت بر ثانیه رسیده است.
 
محمدجواد آذری جهرمی - وزیر ارتباطات دولت دوازدهم - ارزش بازار فناوری اطلاعات كشور را حدود ۳۶ هزار میلیارد تومان برآورد كرده و گفته كه ۹۲ درصد این بازار را سایر بخش‌های اكوسیستم ارتباطاتی تشكیل می‌دهد؛ هشت درصد آن متعلق به زیرساخت است و ارزش بازار آی‌سی تی ظرف سه سال آینده نیز به ۹۰ هزار میلیارد می‌رسد.
 
معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شركت ارتباطات زیر ساخت دولت یازدهم گفته بود: در ابتدای دولت یازدهم چهار میلیون مشترك به شبكه پهن باند ثابت از طریق اینترنت پرسرعت و ۳۰۰ هزار مشترك به شبكه پهن باند موبایل آن هم تنها در تهران و كرج دسترسی داشتند، اما هم اكنون شمار مشتركان پهن باند ثابت ۱۰ میلیون نفر و پهن باند موبایل به ۴۰ میلیون رسیده است. در همین حال، میزان سرانه دسترسی كاربران ایرانی به اینترنت در ابتدای دولت یازدهم یك كیلوبیت بر ثانیه بود كه هم‌اكنون این پارامتر به ۳۵ كیلوبیت بر ثانیه رسیده است.
 
اما ارایه خدمات به صورت الكترونیكی تا پایان آذر ماه سال ۱۳۹۵ به ۱۵ درصد و ظرفیت ذخیره‌سازی محتوای بومی در داخل كشور به ۷۰ درصد افزایش یافته است. افزون بر ۸۰۰۰ روستا نیز به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا كرده‌اند. همچنین وسعت شبكه اصلی فیبرنوری  به۵۶ هزار و ۶۱۶ كیلومتر و شبكه انتقال نیز ۲۶۷۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته‌اند.
 
افزایش ۶۶۰ درصدی پهنای باند اینترنت بین‌الملل
 
به گزارش ایسنا، افزایش دسترسی به خدمات پرسرعت پهن‌باند بر بستر تلفن‌های ثابت و سیار به ۲۲.۸ میلیون مشترك، كاهش شكاف در برخورداری از خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات بین مناطق شهری و روستایی، افزایش ۵۴۱ درصدی ظرفیت زیرساخت پهن‌باند یا IP داخلی، افزایش ۶۶۰ درصدی پهنای باند اینترنت بین‌الملل، افزایش حدود ۵۳۵۵ كیلومتر شبكه اصلی فیبر نوری كشور، افزایش ۱۲درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه، افزایش پایانه‌های فروش در روستاها به ۴۲۶۴۱ دستگاه و افزایش ۸ درصدی ارائه خدمات دولت به صورت الكترونیكی بخشی از اقدامات وزارت ارتباطات دولت یازدهم در چهار سال گذشته بوده است.
 
در حوزه ارتباطات موبایلی نیز همچنان حدود نیمی از سیم كارت‌های كشور در حالت بلااستفاده و غیرفعال قرار دارند. طبق آمارهای منتشرشده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان آذر سال ۱۳۹۵، بالغ بر ۱۵۱ میلیون و ۸۸۰ هزار سیم‌كارت از سوی اپراتورهای مختلف واگذار شده كه از این تعداد، تنها ۸۰ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۲۴۹ سیم‌كارت در كشور فعال است.
 
همچنین تعداد تلفن‌های ثابت دایر در كشور ۳۰ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۶۰۷ است كه ضریب نفوذ تلفن ثابت را به ۳۸.۵۲ درصد افزایش داده است. از این تعداد ۴۹ هزار و ۱۴خط تلفن ثابت متعلق به روستاییان است. تعداد تلفن‌های همگانی در كشور نیز ۱۲۱ هزار و ۴۴۳ دستگاه است.
 
ضریب نفوذ اینترنت شاخصی است كه نشانگر درصدی از جمعیت یك كشور یا منطقه است كه از اینترنت استفاده می‌كنند. روش‌های مختلفی برای محاسبهٔ این شاخص به كار می‌رود كه تفاوت آن‌ها در نحوهٔ تعریف كاربران است.
 
اتحادیه بین‌المللی مخابرات كاربر اینترنت را كسی می‌داند كه دست كم دو سال سن دارد و در سی روز گذشته دست كم یكبار برخط بوده‌است؛ در ایران كاربر اینترنت كسی تعریف می‌شود كه در یك سال گذشته دست كم یك بار به اینترنت وصل شده و از آن استفاده كرده باشد. برای محاسبهٔ تعداد كاربران نیز سازمان فناوری اطلاعات از دو فرمول مختلف استفاده می‌كند كه در یكی از آن‌ها اشتراك‌های تكراری فقط یك بار شمرده شده و در دیگری تمام اشتراك‌ها وارد محاسبه می‌شوند.
5.0 / 5
5441
1396/06/26
21:13:05
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی