ابداع استنت قابل تجزیه زیستی برای باز نگه داشتن راه هوایی كودكان

ابداع استنت قابل تجزیه زیستی برای باز نگه داشتن راه هوایی كودكان لینک بگیر: پژوهشگران آمریکایی، نوعی استنت قابل تجزیه زیستی ابداع نموده اند که می تواند به باز نگه داشتن راه هوایی کودکان به صورت کارآمدتر کمک نماید.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، "تنگی لارنگوتراکئال کودکان" (LTS)، یک وضعیت پزشکی پیچیده است. ممکنست که کودک با این بیماری به دنیا بیاید و یا در اثر لطمه به آن مبتلا شود. عدم درمان این بیماری می تواند به تهدیدی جهت زندگی تبدیل گردد.
در هر حال، درمان این بیماری، چالش برانگیز است. پزشکان باتوجه به شدت این بیماری، تلفیقی از روش های آندوسکوپی، ترمیم با جراحی، تراکستومی و یا قرار دادن استنت برای باز نگه داشتن راه هوایی و کمک به تنفس استفاده می نمایند.
بااینکه استنت ها در باز نگه داشتن راه هوایی، عالی هستند اما هنگام برداشته شدن، می توانند حرکت کنند و به ایجاد لطمه منجر شوند.
پژوهش جدیدی که در "دانشگاه پیتسبرگ" (University of Pittsburgh) آمریکا و با هدف بهبود قابل توجه استفاده از استنت ها انجام شده است، برای اولین بار، کاربرد موفقیت آمیز یک استنت قابل تجزیه زیستی را نشان میدهد که می تواند از بروز تعدادی از این خطرات پیشگیری کند.
"پراشانت کومتا" (Prashant Kumta)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: استفاده از استنت های فلزی یا سیلیکونی غیر قابل تجزیه زیستی می تواند خطر بروز نتایج منفی را به همراه داشته باشد و حتی در بزرگسالان نیز به نتیجه مطلوب نرسد. شاید استفاده از مواد زیستی، یک گزینه درمانی با تهاجم کمتر و موفقیت بیشتر عرضه نماید.
این پژوهش نشان داد که یک استنت قابل تجزیه زیستی و انعطاف پذیر از جنس منیزیم می تواند عملکرد بهتری نسبت به استنت های غیر قابل تجزیه زیستی داشته باشد. این موضوع، هم در بررسی های آزمایشگاهی و هم روی خرگوش ها ثابت شد. بررسی ها نشان داد که این استنت به مرور زمان، راه هوایی را باز می کند، میزان لطمه ناشی از آن کم است و امکان بهبود طبیعی بدون مشکلات جانبی را فراهم می آورد.
کومتا افزود: نتایج بررسی ما جهت استفاده از این استنت جدید قابل تجزیه زیستی، خصوصاً برای کودکان بیمار، بسیار امیدوارکننده است. ما امیدواریم که این روش جدید، به ارائه درمان های جدید برای افرادی ختم شود که به بیماریهای پیچیده ای مانند سرطان نای مبتلا هستند.
این پژوهش، در مجله "Communications Biology" به چاپ رسیده است.




منبع:

1399/10/27
18:43:11
0.0 / 5
923
تگهای خبر: دانش , وب
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی