یك استارتاپ برزیلی ابداع كرد

یك فناوری خانگی برای تشخیص كووید-19

یك فناوری خانگی برای تشخیص كووید-19 به گزارش لینك بگیر یك استارتاپ برزیلی، نوعی تكنولوژی جدید خانگی ابداع كرده كه می تواند نشانه های كووید-19 را در افراد بررسی نموده و امكان سرایت بیماری را كم كند.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از ساینمگ، معمولا به بیماران سفارش می شود که در صورت دیدن مشکل در نشانه های بالینی، به بیمارستان رجوع کنند.
استارتاپ برزیلی "بیولوژیکس" (Biologix)، یک سیستم خانگی جهت بررسی آپنه خواب ابداع نموده اند که مبتنی بر اینترنت اشیا است و می توان از آن جهت بررسی از راه دور افرادی بهره برد که مشکوک به داشتن نشانه های کووید- 19 هستند. این سیستم معروف به FAPESP"" می تواند بدتر شدن نشانه ها را اعلام کند تا بیمار در صورت نیاز در بیمارستان بستری شود.
"تاسیتو میستروریگو دی آلمیدا" (Tácito Mistrorigo de Almeida)، مدیرعامل بیولوژیکس اظهار داشت: هم اکنون، چندین ابزار جهت بررسی بیماران مشکوک به داشتن نشانه های کووید- 19 در دسترس هستند اما کار خویش را برپایه واکنش های بیمار انجام می دهند؛ این ابزارها نمی توانند نشانه های بالینی را مانند سیستم ما مورد بررسی قرار دهند.
بخش فیزیکی این سیستم، یک سنسور قابل حمل را شامل می شود که روی انگشت اشاره بیمار قرار می گیرد و داده های مربوط به تراکم اکسیژن یا ضربان قلب را مورد بررسی قرار می دهد. این داده ها با کمک یک اپلیکیشن تلفن همراه جمع آوری می شوند که می توان آن اپلیکیشن را به صورت مجانی روی پلت فرم های اندروید و iOS نصب کرد. این برنامه، داده هایی را به صورت خودکار به فضای ابری می فرستد تا گروه پزشکی بتوانند از آنها جهت بررسی وضعیت هر بیمار استفاده کنند.
اگر این سیستم، افت اکسیژن را نشان دهد، گروه پزشکی با بیمار تماس برقرار می کند چونکه افت اکسیژن، یکی از علائم هشداردهنده در مورد مبتلا شدن به کووید- 19 است. همینطور افت اکسیژن می تواند یکی از علائم بروز آپنه خواب باشد که در آن، تنفس به صورت مکرر متوقف و شروع می شود.
اگر داده های این سیستم، افت سطح اکسیژن و یا ضربان قلب را نشان دهند و یا اگر پرستاران، تب، سرفه، خستگی و دشواری در تنفس را گزارش دهند، بستری شدن بیمار سفارش می شود.
آلمیدا افزود: این سیستم می تواند با بررسی نشانه های بیماری، احتیاج به بستری شدن بیمار را نشان دهد و بدین ترتیب، خطر سرایت بیماری را برطرف کند.
مقرر است این تکنولوژی جدید، در دو بیمارستان واقع در شهر سائوپائولو آزمایش شود.



1399/02/27
15:37:39
5.0 / 5
2829
تگهای خبر: اپلیكیشن , اندروید , اینترنت , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی