رییس هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها خبر داد

گزارش اولیه سیلاب های اخیر به رئیس جمهور عرضه شد

گزارش اولیه سیلاب های اخیر به رئیس جمهور عرضه شد به گزارش لینك بگیر رئیس هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها از عرضه گزارش اولیه سیلاب های اخیر به رئیس جمهوری اطلاع داد.


به گزارش لینك بگیر به نقل از ایسنا، دكتر محمود نیلی احمدآبادی در نشست خبری كه امروز به منظور عرضه گزارش در مورد سیلاب های اخیر در ساختمان مركزی تهران برگزار شد، با تاكید بر این كه گزارش اولیه این سیلاب ها امروز ۲۳ مهر ماه جاری به رئیس جمهور عرضه شد، اظهار نمود: بر مبنای حكم رئیس جمهور باید ۶ ماه پس از حكمی كه ایشان به من بعنوان رئیس هیئت ویژه بررسی سیلاب ها دادند، گزارش نهایی را به رئیس جمهور عرضه می كردیم؛ در واقع ۲۷ مهر این گزارش باید نهایی می شد؛ اما ما امروز گزارش اولیه را به دفتر رئیس جمهوری ارسال كردیم.
رییس دانشگاه تهران در ادامه خاطرنشان كرد: گزارش نهایی سیلاب های اخیر تا دو ماه آینده آماده و منتشر می شود و امروز طی نامه ای از رئیس جمهور درخواست كردم حدود دو ماه برای عرضه گزارش دقیق تر در مورد سیلاب ها فرصت بدهند و این گزارش حدود دو ماه دیگر منتشر می شود.
رییس هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها تصریح كرد: پس از دستور رئیس جمهور به منظور بررسی علل این سیلاب ها ما بر حسب وظیفه به منظور پاسخ به ۱۱۰ سوال رئیس جمهور باید ابتدا روایتی را از سیل، ثبت و در مرحله دوم صدمه ها را شناسایی می كردیم و در نهایت رهنمودها و راهكارهای خود در حوزه سیلاب ها را عرضه می دادیم، به همین دلیل هیاتی برای عرضه گزارش در این سه مرحله تشكیل شد.
دكتر نیلی اشاره كرد: هیات بررسی سیلاب های اخیر متشكل از ۲۵۰ نفر از متخصصین كشور از دانشگاه های مختلف و پژوهشگران بودند كه این افراد مسئولیت تهیه گزارش را در چارچوب ۱۶ كارگروه عهده دار شدند. در واقع ۲۵۰ نفر دیگر هم به شكل های مختلف با كارگروه های این مورد همكاری كردند.
رئیس دانشگاه تهران همینطور اشاره كرد: هم اكنون حدودا كارگروه ها گزارش های نهایی خویش را به كمیته تطبیق عرضه كردند و همان گونه كه عنوان شد ما تا ۲۷ مهرماه فرصت داشتیم گزارش نهایی را به رئیس جمهور عرضه دهیم. اما محتوای گزارش را تهیه كردیم و علت تاخیر در ارسال گزارش این بود كه بتوانیم گزارش تهیه شده را یك مرتبه دیگر به دستگاه های اجرایی و متخصصان مربوطه به منظور كسب اطمینان بیشتر ارسال نماییم.
به گفته نیلی پیش نویس نگارش اولیه به تمامی دستگاه های اجرایی و متخصصین به منظور بررسی دوباره ارسال شد و این دستگاه ها ۱۰ روز فرصت داشتند نظرات خویش را به هیات عرضه بدهند كه البته این مدت ۱۰ روز به ۲۰ روز طول كشید. به همین جهت ما با كمی تغییر گزارش اولیه را تهیه كردیم. البته با اطمینان می گوییم این گزارش گزارشی بسیار دقیق، مطمئن و علمی است، چون كه موضوعات از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار گرفته اند.
رییس هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها با تاكید بر این كه محتوای مراحل دوم و سوم گزارش كه به حوزه صدمه شناسی و همینطور عرضه رهنمودها و راهبردها مربوط می شود، هم اكنون آماده است، اشاره كرد: علت این كه این گزارش را هم با تاخیر عرضه می نماییم، این است كه بتوانیم مسیری كه در عرضه گزارش اولیه طی شد را هم در این مورد پیاده سازی كنیم؛ در واقع اطلاعات این گزارش هم به همه دستگاه های اجرایی، متخصصین و كارشناسان به منظور بررسی نقطه نظرات و دیدگاه ها و همینطور اطمینان بخشی از دقت آن ارسال می شود تا گزارش نهایی را به رئیس جمهور عرضه نماییم و بنظر می رسد این گزارش نهایی تا حدود دو ماه آینده كامل شود.
رئیس دانشگاه تهران با بیان این كه همكاری متخصصین و صاحبنظران و دستگاه های اجرایی در تهیه گزارش سیلاب های اخیر بی نظیر بود، اظهار داشت: خوشبختانه خیلی از دستگاه ها به سوالات ارسالی هیات در حوزه سیلاب پاسخ داده و همكاری لازم را انجام دادند. در واقع ما در سطح ملی از همه ظرفیت های كشور در تهیه گزارش استفاده كردیم. با اینكه ظرفیت های زیادی وجود دارد، ولی هیات در حد توان خود از اكثریت قریب به اتفاق ظرفیت ها استفاده كرد، ضمن این كه توانستیم تجارب جهانی را در این مورد به كار بگیریم.
دكتر نیلی اشاره كرد: در حوزه استفاده از تجارب جهانی در مبحث سیلاب ها ما دو برنامه را به كار گرفتیم، بگونه ای كه كارگاه امداد و نجات با كمك سازمان جهانی بهداشت و كشورهای دیگر و همینطور كارگاه اسكاپ با كمك سازمان برنامه و بودجه كشور در دانشگاه تهران برگزار گردید و در كارگاه اسكاپ قرار شد یافته های كشورهای اقیانوسیه و آسیا در اختیار هیات قرار بگیرد.
دكتر نیلی همینطور اشاره كرد: یكی دیگر از موضوعاتی كه هیات ویژه بررسی سیلاب های اخیر در برنامه های خود بعنوان دغدغه دنبال می كند، این است كه پس از عرضه گزارش نهایی هیات چگونه بتواند یافته های خویش را پیگیری و ارزیابی كند كه البته این مورد در جلسات آتی هیات بررسی و تعیین تكلیف خواهد شد.
رییس هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها از اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار برای تهیه گزارش این سیلاب ها اطلاع داد و اظهار داشت: تابحال حدود دو میلیارد تومان از این اعتبار پرداخت شده است و امیدوار هستیم مابقی هم بزودی در اختیار هیات قرار بگیرد. باآنكه اعضای هیات وجه ویژه ای را در این زمینه دریافت نكردند و بیشتر این هزینه ها صرف مأموریت ها شده و همینطور وجوهی هم به دانشجویان و كارشناسانی كه همكاری داشتند، پرداخت شده است.



5.0 / 5
4839
1398/07/23
15:34:31
تگهای خبر: دستگاه , سئو , علم , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی