به همت واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد محقق شد:

ساخت سامانه های تشخیصی پیشرفته

ساخت سامانه های تشخیصی پیشرفته به گزارش لینك بگیر سامانه های تشخیصی پیشرفته برای دستیابی به تكنولوژی پیچیده گداخت هسته ای و مطالعه پلاسمای همجوشی به همت مركز تحقیقات فیزیك پلاسما واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد طراحی و ساخته شد.


به گزارش روز یكشنبه گروه علمی ایرنا از واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، این سامانه در جهت اهداف آژانس بین المللی انرژی اتمی و پروژه 'ایتر' از جانب گروه توكامك IR-T1 از جانب مركز تحقیقات فیزیك پلاسما واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی طراحی و ساخته شد.
گداخت هسته ای بعنوان امیدواركننده ترین منبع تولید انرژی جهان در آینده، فرایندی عكس شكافت هسته ای است كه هدف آن تولید انرژی هسته ای تداوم پذیر، ارزان و هماهنگ با محیط زیست است. از این رو یكی از بزرگترین پروژه های بین المللی دنیا هم اكنون ساخت رآكتور بین المللی ایتر توسط كشورهای پیشرفته است.
فعالیت های تحقیقاتی گسترده مركز تحقیقات فیزیك پلاسما واحد علوم و تحقیقات در زمینه گداخت هسته ای در جهت پروژه ایتر و عقد قراردادهای مختلف با آژانس بین المللی انرژی اتمی، نشان از نگاهی آینده نگرانه از جانب دانشگاه آزاد اسلامی و كشورمان ایران دارد. نگاهی كه نشان داده است ایران تلاش دارد تا قدرت و موقعیت منطقه ای و جهانی خویش را در زمانی كه منابع ایران همچون منابع سایر كشورهای نفت خیز خاورمیانه به آخر رسید، حفظ كند.
سیامك محمدی عضو گروه گداخت هسته ای واحد علوم وتحقیقات در تشریح فعالیت ها و دستاوردهای اخیر رآكتور IR-T1 مركز تحقیقات فیزیك واحد علوم و تحقیقات اظهار داشت: برای دستیابی به تكنولوژی پیچیده گداخت هسته ای و مطالعه پلاسمای همجوشی، لازم است سامانه های تشخیصی پیشرفته ای به كار گرفته شود. از این رو گروه توكامك IR-T1 برنامه ریزی های جهت داری در طراحی، ساخت و راه اندازی سیستم های تشخیصی مناسب در جهت اهداف آژانس بین المللی انرژی اتمی و پروژه ایتر دارد.
وی با اشاره به اینكه یكی از اهداف طراحی سامانه های تشخیصی پیشرفته جدید، آماده كردن بستر مناسب برای انجام پروژه های دانشجویی در مقطع دكتری و كارشناسی ارشد است، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده توسط گروه علمی و فنی توكامك IR-T1 به سرپرستی پروفسور محمود قرآن نویس از ابتدای سال 95، طراحی، ساخت، نصب و تست سامانه های تشخیصی پیشرفته با تكنولوژی بالا در جهت اندازه گیری پارامترهای مختلف پلاسمای داغ و تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب رساله های دانشجویان دكتری و كارشناسی ارشد در دستور كار قرار گرفت تا همگام با رآكتورهای فعال و پیشرفته در جهان نتایج این تحقیقات ثبت گردد.
محقق واحد علوم و تحقیقات به سامانه های تشخیصی پیشرفته طراحی، ساخته و نصب شده توسط گروه مركز تحقیقات فیزیك پلاسما واحد علوم و تحقیقات اشاره نمود و ادامه داد: سیستم های آشكارساز اشعه ایكس نرم 64 كاناله با 32 آرایه افقی و 32 آرایه عمودی، اسپكتروسكوپی دوكاناله با رزولوشن بالا، كنترل كننده گاز ورودی به رآكتور، تزریق گازهای مختلف به رآكتور IR-T1 با دقت 1 میلی ثانیه در حین حضور پلاسما، آشكارساز سه گانه اشعه ایكس سخت، میدان های تشدیدی پیچشی مغناطیسی (RHF) و سیستم تشخیصی الكترون های گریزان از مهمترین این سامانه ها است.
محمدی با اشاره به این مطلب كه سامانه های تشخیصی پیشرفته طراحی و تولید شده، بستر مناسبی برای انجام پروژه های دانشجویان كارشناسی ارشد و دكتری تخصصی است، تصریح كرد: دستاوردهای بدست آمده به واسطه تلاش علمی و عملی گروه رآكتور گداخت IR-T1، گام بلندی در جهت همسو شدن با دانش روز دنیا همگام با كشورهای پیشرفته صاحب این تكنولوژی در جهان است.



 

1396/10/24
19:43:55
5.0 / 5
5099
تگهای خبر: تكنولوژی , علوم و تحقیقات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی