مراقب پسورد خود باشید

مراقب پسورد خود باشید لینك بگیر: اینترنت مكانی برای كسب و كار، ارتباط، سرگرمی، خرید و دیگر كارهای جذاب می باشد در واقع در اینترنت فرصت انجام كارهای مختلف را خواهید داشت. با این حال از نظر امنیتی بسیار آسیب پذیر بوده و نیاز به مراقبت های زیادی دارد. یكی از این این روش های امنیتی انتخاب رمز عبور مناسب است كه برخی از افراد به سادگی از كنار این موضوع مهم میگذرند و رمز عبور ساده ای انتخاب می كنند. در این مطلب می خواهیم چند حقیقت را درباره ی رمز های عبور در اینترنت در اختیار شما بگذاریم.


به طور مداوم رمز عبور خود را تغییر دهید برای مثال هر 3 ماه یكبار یا هر 60 تا 90 روز یكبار رمز جدیدی برای خود انتخاب كنید. تغییر رمز عبور، امنیت را افزایش میدهد و احتمال كرك شدن را كاهش میدهد.
همانطور كه تكنولوژی در حال پیشرفت است؛ هكرها نیز روز به روز رشد میكنند و شیوه های نوینی در اختیار دارند. شاید 10 سال قبل یك رمز عبور ساده ی 7 كاراكتری، سالها امنیت را برقرار میكرد ولی این روزها در چند ساعت به راحتی كرك خواهد شد.
طی بررسی های مختلف مشخص شده است كه فقط 29 میلی ثانیه زمان میبرد تا یك پسورد 7 كاراكتری با حروف كوچك كرك شود؛ هرچند كه این روزها رمز های عبور 12 كاراكتری هستند و تركیبی از حروف بزرگ، حروف كوچك، اعداد و علامت های خاص است. برا مثال پسورد "ghiouhel" در 4 ساعت كرك خواهد شد ولی پسوردی مثل "ghiouH3l@"  حداقل 6 ماه طول میكشد تا كرك شود.
سعی كنید تا جای ممكن از اسم ها عجیب و پیچیده استفاده كنید تا دستیابی به آن دشوار باشد و اسامی ناشناخته ای باشد.
 
ممكن است رمز عبور شما بدون اینكه خبر داشته باشید كرك شده باشد كه با چند نشانه میتوانید از این موضوع با خبر شوید. در این شرایط شما شاهد تعدادی ایمیل Spam، تعدادی از Contact های ناشناس و یا تعدادی از پیغام های دریافت نشده خواهید بود؛ همچنین محل ورود به حساب كاربریتان با مكان واقعی مطابقت ندارد. در این شرایط رمز عبورتان كرك شده است و باید رمز عبور جدید و قوی تری برای خود انتخاب كنید.
در مواردی ممكن است ایمیلی دریافت كنید كه در آن از شما خواسته شده است تا پسورد خود را تغییر دهید؛ تا جای ممكن این ایمیل ها را نادیده بگیرید و یا پس از اینكه مطمئن شده اید آن ایمیل از سوی كمپانی اصلی است رمز عبور را تعویض كنید.
هرگز پسورد خود را در جایی یادداشت نكنید یا در صورتی كه این كار را انجام میدهد به صورت زیر یادداشت كنید. برای مثال رمز عبور "6Liohyetup!" را به صورت "6*********!" نگه دارید تا بتوانید رمز خود را به یاد بیاورید.
1396/04/20
23:45:20
5.0 / 5
5930
تگهای خبر: اینترنت , شبكه اجتماعی , وب , كسب و كار اینترنتی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی