داروی آنفلوآنزا كه به درمان كرونا نیز كمك می نماید

داروی آنفلوآنزا كه به درمان كرونا نیز كمك می نماید خراسان رضوی تعداد موارد مبتلاشدن به كروناویروس جدید هرروز ركورد جدیدی را ثبت می كند و روزانه هزاران نفر از بین می روند. اما خبر خوب این است كه منحنی مرگ ومیر ویروس كرونا به اندازه موج شدید موارد مبتلاشدن نیست. هم اكنون، پزشكان بعد از تهیه پروتكل های درمانی مختلف شامل بعضی از داروهای موثر، جان افراد بیشتری را نجات می دهند.


به گزارش نیوز، داروی رمدیسیور ( Remdesivir ) و دگزامتازون دو مورد از شناخته شده ترین روش های درمانی کووید-۱۹ هستند، بااینکه هیچ کدام از این دو دارو نمی توانند جان همه انسان ها را نجات دهند اما رمدیسیور می تواند در بعضی از بیماران بهبودی را تسریع کند. دگزامتازون می تواند پاسخ ایمنی بالقوه کشنده را در موارد شدید کم کند و داروهای رقیق کننده خون نیز می توانند عارضه لخته شدن را که حدودا روی همه اعضاء بدن تاثیر می گذارد، کاهش دهند و انتقال پلاسمای خون می تواند موجب نجات جان بعضی از افراد در شرایط خاص شود. اما هیچ یک از این داروها معجزه آسا نیستند.
هنوز هیچ درمان کاملی برای کووید-۱۹وجود ندارد که بتواند بطور قابل توجهی خطر انتقال را کم کند و هیچ دارویی بدون نسخه وجود ندارد که به بیماران اجازه دهد بیماری را در خانه درمان کنند. پزشکان چندین روش درمانی جدید را آزمایش می کنند و الان گروهی از دانشمندان آلمان و انگلیس داروی دیگری پیداکرده اند که می تواند بطور موثرتری از تکثیر سارس-کووید-۲ ( SARS-Cov-۲ ) در بدن جلوگیری کند.
ویروس کرونا بعد از دسترسی به بدن، سلول ها را آلوده می کند. این عامل بیماری زا به گیرنده ACE۲ متصل می شود تا به غشای سلول نفوذ کند. بعد از ورود به داخل سلول آنرا تصرف کرده و هزاران نسخه از خودرا به وجود می آورد. سلول میزبان در این پروسه از بین می رود و نسخه های جدید سارس-کوو-۲ به سلول های دیگر حمله می کنند. در این روند، سیستم ایمنی بدن اقداماتی را برای از بین بردن عامل بیماری زا و خلاص شدن از بافت آلوده انجام می دهد.
با افزایش بار ویروسی در داخل بدن، بیماران می توانند علائمی ازجمله موارد شدید را تجربه کنند و ناقل بیماری هستند. سیستم ایمنی بدن می تواند دفاعی باقدرت متفاوت بوجود آورد. بعضی از افراد ویروس را سریع تر از بین می برند و با فروکش شدن علایم، وضعیت آنان بهتر می شود اما برخی طی چند روز بدتر می شوند و در معرض خطر مرگ قرار می گیرند.
تعدادی از محققان آلمانی و انگلیسی آزمایش های را با آئروسل آپروتینین، یک مهارکننده پروتئاز انجام دادند که می تواند از ورود ویروس به سلول جلوگیری کند. فعالیت ضدویروسی دارو به کاهش بار ویروس سارس کوو-۲ و بهبودی بیمار کمک می نماید. دانشمندان می گویند: اگر این دارو در اوایل عفونت کووید-۱۹تجویز شود، بهترین نتیجه را خواهد داشت اما استفاده از آن ممکنست در بیماری کووید-۱۹ در مراحل آخر بیماری محدود شود. در این مرحله باید تشدید پاسخ ایمنی را متوقف کرد.
پژوهشگران اظهار کردند: "پتانسیل اصلی داروهای ضدویروسی ممکنست درمان زودهنگام بیماران کووید-۱۹ برای سرکوب تکثیر ویروس و از این طریق جلوگیری از پیشرفت کووید-۱۹ به بیماری شدید و تهدیدکننده زندگی باشد. درمان با آپروتینین ازنظر بالینی در روسیه تایید و گزارش شده است که در بیماران مبتلا به آنفلوآنزا بسیار عالی تحمل می شود، ممکنست دارای پتانسیل خاصی برای درمان ضدویروسی در مراحل اولیه بیماری کووید-۱۹ باشد. بطور قابل توجهی، آپروتینین علاوه بر این ممکنست با مهار ماتریکس متالوپروتئینازهای به نوبه خود طوفان سیتوکین که درنهایت منجر به بیماری شدید و سیستمیک کووید-۱۹ شود، از مراحل اولیه لطمه ریه جلوگیری کند."
پژوهشگران نتیجه گرفتند که آئروسل آپروتینین ممکنست یک اراهبرد امیدوارکننده برای سرکوب اولیه تکثیر ویروس و لطمه ریه زودهنگام و جلوگیری از پیشرفت کووید-۱۹ به یک بیماری شدید و سیستمیک باشد. اما این دارو ممکنست به آزمایش های بالینی اضافی نیاز داشته باشد که اثر آنرا برای کووید-۱۹ در مقایسه با مراقبت های استاندارد ثابت کند پیش از اینکه بتواند به شکل گسترده در درمان عفونت های ویروس کرونا استفاده گردد.
نتایج این تحقیق در نشریه Cells منتشرشده است.



1399/08/14
21:32:31
5.0 / 5
915
تگهای خبر: دانش , وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی