با تلاش پژوهشگران آمریكایی صورت می گیرد

بررسی دقیق تر رابطه میان سرطان و ناهنجاری كروموزومی

بررسی دقیق تر رابطه میان سرطان و ناهنجاری كروموزومی به گزارش لینك بگیر پژوهشگران آمریكایی در بررسی جدیدی، به ارزیابی دقیق تر رابطه میان ناهنجاری كروموزومی و بروز سرطان پرداختند.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، تقسیم سلولی، یک روند بنیادین است که ارگانیسم ها برای تولید باردیگر، رشد و ترمیم به آن نیاز دارند اما هنگامی که خطایی، این روند پیچیده بیولوژیکی را مختل می کند، ناهنجاری های سلولی رخ می دهند و می توانند به بیماری هایی مانند سرطان منجر شوند که در آن، سلول ها به صورت غیرقابل کنترل پرورش می یابند و تقسیم می شوند.
گروهی از پژوهشگران "دانشگاه ایالتی و موسسه پلی تکنیک ویرجینیا"(Virginia Tech) تلاش دارند با کمک مجموعه ای از آزمایش ها و مدل سازی ریاضی، مکانیسم های ورای نوعی ناهنجاری کروموزومی معروف به "تتراپلوئیدی"(tetraploidy) را که اغب در تومورهای بدخیم دیده می شود، مشخص کنند.
"نیکلاس باودوئین"(Nicolaas Baudoin)، نویسنده ارشد این پروژه اظهار داشت: ما در پژوهش خود، از ارزیابی سلولی، نقشه برداری سلول زنده و مدل سازی ریاضی استفاده کردیم تا درک بهتری از نقش تتراپلوئیدی در شکل گیری و پیشرفت تومور داشته باشیم. این کار می تواند بنیانی برای پژوهش های آینده و درک رابطه میان تتراپلوئیدی و سرطان باشد. اگر ما بدانیم چه اتفاقی در تومورها رخ می دهد، می توانیم درمان های بهتری برای آنها عرضه دهیم.
سلول های تتراپلوئیدی علاوه بر کروموزوم ها، به سانتروزوم ها هم نیاز دارند. سانتروزوم ها علاوه بر نقش سازماندهی و ساختاری خود، کلید شکل گیری "ریزلوله ها"(Microtubule) و "دوک تقسیم" (Spindle apparatus) هستند که در فرایند تقسیم سلولی نقش دارند. با افزایش بیش از حد سانتروزوم ها، کروموزوم ها به جهات متفاوتی کشیده می شوند و تقسیم سلولی می تواند نتایج غیرمعمولی داشته باشد.
پژوهش های پیشین نشان داده اند که این کروموزوم های اضافی می توانند به شکل گیری تومور منجر شوند اما پژوهشگران ویرجینیا تک در بررسی خود نشان دادند که سلول ها، کروموزوم اضافه را از شروع به دست می آورند اما آنها را به مرور زمان از دست می دهند.
"دنیلا سیمینی"(Daniela Cimini)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: هدف اصلی ما از این پژوهش، تایید این مورد است که سلول های تتراپلوئیدی، سانتروزوم های اضافه را از دست می دهند، پویایی این روند را بررسی نماییم و به مشخص کردن مکانیسم هایی بپردازیم که عامل از دست دادن سانتروزوم ها هستند.
این گروه پژوهشی، با کمک روش تصویربرداری از سلول زنده تایید کردند که سلول های تتراپلوئیدی، سانتروزوم های اضافه را از دست می دهند.
پژوهشگران با آزمایش هایی که به کمک مدل سازی ریاضی انجام دادند، توانستند از دست دادن سانتروزوم ها را توضیح بدهند.
نتایج این پژوهش نشان می دهند که سرطان های خاص چگونه ابتدا سانتروزوم های اضافه را به دست می آورند اما آنها را در مراحل پس از دست می دهند. این نتایج نشان می دهند که ارزیابی رابطه میان تتراپلوئیدی و سرطان، به پژوهش های بیشتری نیاز دارد.
این پژوهش، در مجله "eLife" به چاپ رسید.



1399/05/05
15:04:29
5.0 / 5
1942
تگهای خبر: تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی