ناسا شكارچی آب را آزمایش كرد

ناسا شكارچی آب را آزمایش كرد به گزارش لینك بگیر آژانس فضایی آمریكا(ناسا) جستجوگر آب خویش را معروف به ˮوایپرˮ(VIPER) آزمایش كرد تا ببیند كه این كاوشگر چگونه سطوح شیب دار روی سطح ماه را طی می كند و دیگر عملكردهای آن چطور انجام می شود.


به گزارش لینك بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، ناسا طی یك آزمایش، نگاهی اجمالی به چگونگی كاركرد كاوشگر "VIPER" در ماه داشته است.
ناسا این آزمایش را در مركز تحقیقات عملیات شبیه سازی شده قمری گلن(SLOPE) كه سطوح قمری و سیاره ها در آن شبیه سازی شده اند، انجام داد تا ببیند این ماه نورد كه به اندازه یك گاری گلف است، چگونه می تواند سطح ماه و سیاره ها را بپیماید.
این آزمایشگاه دارای سطح خاكی قابل تنظیم با قابلیت تنظیم خاك است كه به مهندسان این كاوشگر امكان جمع آوری داده های مورد نیاز برای ارزیابی كشش و اصطكاك كاوشگر و چرخ های آنرا فراهم می آورد.
این آزمایش همین طور امكان مقایسه روش های مختلف را برای عبور از دامنه های شیب دار برای تعیین مناسب ترین روش ها فراهم نمود.
نتایج این آزمایش به مهندسان ناسا كمك می نماید تا نیازهای این كاوشگر برای انجام مانورهای مختلف را دریابند.
ناسا كاوشگر "VIPER" را به قطب جنوب كره ماه خواهد فرستاد، جایی كه مقرر است خدمه ماموریت بازگشت انسان به ماه موسوم به "آرتمیس"(Artemis) در آن فرود بیاید.
"وایپر" در آنجا به دنبال یخ آب خواهد گشت. همین طور با استفاده از چهار ابزار علمی خود به جمع آوری نمونه ها و تجزیه و تحلیل خواهد پرداخت كه به پژوهشگران ناسا كمك می نماید تا دریابند كه آیا ماه دارای آب كافی برای انجام ماموریت های آینده است یا خیر.
هنگامی كه این كاوشگر عرضه شد، "دنیل اندروز" مدیر این پروژه اظهار داشت: كلید زندگی در ماه، آب است. همان چیزی كه در اینجا روی زمین است. از زمان تأیید یخ آب در ماه در 10 سال پیش، سوال این است كه آیا ماه به اندازه كافی برای پشتیبانی از زندگی بشر روی آن، آب دارد؟ این كاوشگر به ما كمك می نماید تا به سؤالات بسیاری كه در مورد آب در ماه داریم، پاسخ دهیم و اینكه چقدر از آن برای ما قابل استفاده می باشد.
هنوز درباره تاریخ عملیاتی شدن كاوشگر "VIPER" چیزی قطعی نشده است، اما هدف این است كه آنرا در ماه دسامبر سال 2022 بر روی سطح ماه فرود بیاورند.
این آزمایش فقط یكی از چندین آزمایشی است كه "وایپر" باید پیش از پرتاب به سمت مقصد خود پشت سر بگذارد.



1398/10/25
20:14:57
5.0 / 5
4246
تگهای خبر: تحقیقات , علم , وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی