دبیر هشتمین كنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت:

سال آینده، سالی مهم و تعیین كننده برای تكمیل سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

سال آینده، سالی مهم و تعیین كننده برای تكمیل سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به گزارش لینك بگیر دبیر هشتمین كنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با اشاره به اینكه سال آینده سالی مهم و تعیین كننده برای تكمیل سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت است، اظهار داشت: مطالب عرضه شده در هشتمین كنفرانس بعد از دسته بندی در كارگروه مربوطه بحث و بررسی شده و در اصلاح سند از آنها استفاده می شود.


به گزارش لینك بگیر به نقل از ایسنا، دكتر «هادی اكبرزاده» با اشاره به اینكه برپایه جدول زمان بندی باید طی یكسال آینده الگو نهایی و برای تقدیم به مقام معظم رهبری آماده شود، در ادامه اظهار نمود: بعد از تأیید سند به بخشهای مختلف حاكمیتی برای اجرا ابلاغ می شود.
وی از اندیشمندان، دانشمندان و صاحب نظران خواست تا در یكسال باقی مانده و تدوین نهایی سند مشاركت كنند، اضافه كرد: البته پیشبینی می شود ضمانت اجرایی مهم ترین چالش خواهد بود.
دبیر هشتمین كنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با اشاره به اینكه بعد از آخر كنفرانس از مطالب دسته بندی نكات اساسی استخراج و كار بازخوانی شروع می شود، تصریح كرد: از مجموع مقالات عرضه شده ۳ دسته نكات همچون چالشهای تحقق الگو، الزامات برای تحقق الگو و نكات مربوط به متن سند (ابهامات و نقدها و لزوم ها) است.
اكبرزاده ترجیح منافع شخصی و گروهی بر منافع جمعی و ملی، وضعیت اقتصادی كشور همچون تك محصولی، فساد و بیكاری و تحریم های بین المللی را از چالشهای تحقق الگو برشمرد و اضافه كرد: تعارضات و دوگانگی های ساختاری – ارزشی و هنجاری در جامعه ایران، فقدان فهم مشترك و وفاق بین الاذهانی جامعه ایران بر سر اهداف كلی، فقر علم پذیری و محاسبه نگری در بین مردم و سیاستمداران و نابسندگی حوزه مطالعاتی و ادبیات علمی الگو از دیگر چالشهای تحقق الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت است.
وی پذیرش اجتماعی الگو، عزم و اراده ملی همه جانبه مسئولانه و فراگیر، ترویج و عمومی سازی الگو به مثابه یك پارادایم در راه پیشرفت، ایجاد وفاق در مورد الگو در بین نخبگان فكری و كارگزاران اجرایی و ایجاد امیدواری در مردم بخصوص جوانان از الزامات تحقق الگو دانست و اظهار داشت: تعیین ضمانت اجرا و ساز و كار نظارت بر حسن اجرای الگو، لزوم تعریف جایگاه الگو در هرم قانونی كشور و طراحی یك نگاشت نهادی كلان و نظام مند برای تقسیم كار ملی از دیگر الزامات تحقق الگو است.
دبیر هشتمین كنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت التزام به اصل برابری فرصتها، افزایش مشاركت زنان و سیاستگذاری مطلوب رسانه ای را در تحقق الگو ضروری دانست و تصریح كرد: نداشتن تمایز سند الگو با سیاستهای كلی نظام، عدم تعریف دقیق و ایضاح معنایی بخشهای سند، ابهام در ارتباط اجزای الگو با یكدیگر و فقدان تعریف مشخص از مفاهیم كلیدی سند از ابهامات و نقدهای سند است.
اكبرزاده ابهام در جایگاه بخش رسالت در كلیت سند و همپوشانی نامفهوم و مبهم بودن برخی گزاره های افق را نكات ابهامی و نقدها برشمرد و اضافه كرد: نداشتن تناسب و تناظر بین اهداف افق و گزاره های تدابیر و همپوشانی برخی تدابیر با یكدیگر از دیگر ابهامات است.
وی تعریف دقیق شفاف و تفسیر ناپذیر واژگان و مفاهیم كلیدی سند و تفكیك و مقوله بندی تدابیر برپایه گزاره های افق را از لزوم ها برشمرد و اضافه كرد: توجه به شاخص ها و الزامات اسلامی بودن الگو همچون جانب محرومین و گذار از روش خطی – نخبه گرایانه به روش غیر خطی – مشاركت جویانه در منطق تدوین الگو از دیگر ضروریات است.
برپایه این گزارش، زمینه های تحقق و ضمانت های اجرا مبحث نهمین كنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در بهار ۹۹ است.



1398/03/24
13:32:47
5.0 / 5
4609
تگهای خبر: رایانه , سئو , علم , وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی